Activiteiten op aanvraag

*momenteel enkel activiteiten met het verhalenbusje¨*

Organiseer je graag een verhaaldagfeestje voor zoon/dochter? Een lente- of communiefeest? Of gewoon met een paar families naar een verhaal luisteren? Een verhaal voor mensen met een beperking?

We presenteren... het verhalenbusje!

samenwerking met www.troubadour21.be

vanuit het verhalenbusje brengen we - uiteraard :-) - een verhaal, meestal een sprookje. De verhalen zijn doordrongen van natuur, humor, herkenbaarheid en eenvoud. Kortom: ook ouders zullen ervan genieten.

Houd er rekening mee dat dit ofwel doorlopend is, ofwel éénmalig voor alle kinderen (en ouders) Een verhaal duurt gemiddeld vijftien minuten en is interactief. Na het verhaal kan er een (natuur)knutsel komen of een opdracht voor ouders en kinderen, indien gewenst.

Houd er rekening mee dat het busje ergens veilig moet kunnen staan* Het interieur, met een vijftiental zitplaatsen, kan naar buiten verplaatst worden waardoor veiligheid en ventilatie wordt gegarandeerd. in de bus zelf, kunnen er ongeveer 8 kinderen, afhankelijk van hun grootte.

Duur: naar keuze. Minimum één uur.

Prijs: Minimum €60/uur voor inwoners van Brugge en deelgemeentes (afhankelijk van de vraag/voorbereiding en hoe ver je woont kan daar nog iets bijkomen)

Inbegrepen: kosten busje, voorbereiding, verplaatsing.

Woon je ver, dan komt de gangbare kilometerkost erbij. Is het financiële een probleem, geef me dan een seintje. We praten erover.

Aanvragen via onderstaande knop. Kijk alvast in de agenda of de datum nog vrij is: Om verwarring te voorkomen: de lege hokjes zijn vrij! :) Wanneer je op de dag naar keuze klikt, kan je zien welke uren nog (eventueel) vrij zijn. Maak je aanvraag zo specifiek mogelijk. Hoe lang mag het geheel duren? Is er een thema? Voor wie? Hoeveel kinderen/volwassenen? Verwacht je een activiteit? Of enkel een verhaal? Doorlopend of eenmalig?

*Afmetingen busje: 2m90 hoog, 4m20 meter lang, 2m20 breed

Is de datum vrij, dan kan je via onderstaande knop een aanvraag indienen. Ik probeer te antwoorden binnen twee dagen. Bellen kan natuurlijk ook, dat is sneller en makkelijker: 0499615603

Activiteiten op aanvraag
Activiteiten op aanvraag
Activiteiten op aanvraag