Boek het verhalenbusje

!!! Nieuw aanbod 2022-2023 !!!

Het verhalenbusje is een project van Ann Vandenbossche. Voor vzw Roots heeft ze een vast aanbod ontwikkeld* . De illustraties van de wezentjes zijn gemaakt door Lore Vangheluwe.

Voor meer foto's van het busje, verwijs ik even door naar https://www.troubadour21.be/verhalenbusje/

Wil je het verhalenbusje boeken voor een (kinder)feest? Onderstaand aanbod is kant- en klaar en te boeken als pakket. Bij elk pakket/verhaal staat een wezen centraal.
De verhalen zijn al verschillende keren goedgekeurd door een enthousiast publiek van jonge kinderen. Alles is dus uitgebreid getest ;-)

Mogelijkheden: Je kan één verhaal boeken- duur 30 minuten. Dit voor op een verjaardagsfeest, communie ...Daarnaast is er de mogelijkheid om een verwerking te doen bij het verhaal- in dat geval duurt het geheel ongeveer drie uur.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Onze verhalen bieden net dat tikkeltje meer. Ze zijn gelaagd, bevatten een boodschap zonder belerend te zijn, zodat ouders en oudere kinderen ook kunnen meegenieten. Muziek, herkenbaarheid, humor en eenvoud zijn sleutelwoorden in alle verhalen.

Idealiter vindt het verhaal buiten plaats, aan de bus. Indien je kiest voor het gehele pakket, is er een ruimte nodig om de verwerking binnen te doen.

Heb je geen plaats/ruimte maar wil je toch het busje laten komen? Laat het ons weten. We kunnen een ruimte zoeken of ... we komen zonder busje, maar met evenveel goesting!

*indien je een verhaal of project op maat wenst, kan je dit aanvragen via Ann Vandenbossche. Momenteel is hiervoor een wachttijd van een maand.

Terra- De prinses en de waterdruppel

Lees meer

ROSA- de zachte kracht

Lees meer

Wolk- het droomkasteel

Lees meer

Vonk- het rechte pad

Lees meer

Ama - de zingende ezel

Lees meer

Vragen?

Klik hier