Boek het verhalenbusje

Wil je het verhalenbusje boeken voor een (kinder)feest? Onderstaand aanbod is kant- en klaar en te boeken als pakket. De verhalen zijn al verschillende keren goedgekeurd door een enthousiast publiek van jonge kinderen. Elke activiteit duurt 2,5 uur. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Onze verhalen bieden net dat tikkeltje meer. Ze zijn gelaagd, bevatten een boodschap zonder belerend te zijn, zodat ouders en oudere kinderen ook kunnen meegenieten. Muziek, herkenbaarheid, humor en eenvoud zijn sleutelwoorden in alle verhalen.

We krijgen vaak de vraag of we ook één verhaal kunnen brengen op een feest. Wegens allerlei organisatorische redenen is dat enkel beperkt mogelijk als je in een straal van vijf kilometer rond Brugge woont (te rekenen vanaf de Grote Markt). Dit enkel in weekends en vakanties. Aanvragen gebeurt het best twee maanden op voorhand.
Klik hiervoor door naar: één muzikaal verhaal.

Idealiter vindt de activiteit buiten plaats, aan de bus. Is dit niet mogelijk? Dan kan het interieur van de bus naar binnen verplaatst worden om een intieme verhaalsfeer te creëren.

Onder de zeespiegel

Lees meer

Egelgeluk

Lees meer

Het unieke geluid

Lees meer

Berentocht

Lees meer

Mierplezier

Lees meer

Deugnieten met Gouddwerg

Lees meer

Een muzikaal verhaal

Lees meer

Vragen?

Klik hier