Kampen in Hollebeke

Driedaagse natuurkampjes in Hollebeke

Dit kampje brengen we door in de oude zuivelfabriek van Hollebeke. Deze fabriek werd verbouwd tot een gezellige en zeer ruime loft met verschillende kamers, waar kinderen kunnen blijven overnachten. In de grote tuin is een blotevoetenpad, een bloemenweide, dieren … Op koetsafstand (een koetsritje staat zeker op het programma!) is er het natuurdomein ‘de Palingbeek’ waar kinderen zich volledig kunnen laten gaan als natuurdetectives.

Meer info over de locatie !

Als kers op de taart is er op woensdag een feestelijke afsluiter met proevertjes. Je zoon/dochter/… zal helpen om hiervoor hapjes te maken.

Nog niet overtuigd? De kampjes vinden altijd plaats in kleine groepjes, maximum acht kinderen kunnen zich inschrijven. Een getrainde kampenbouwer zal ons tonen hoe je het beste kampen bouwt. Astrolab zal ons dan weer met de wonderen van het heelal laten kennismaken...

Wanneer?

26 tot 28/8

Leeftijdsgroep: Van zeven tot negen jaar.

Prijs: Er zijn twee formules:

Je blijft slapen: €150 voor drie dagen met inslapen all incl.

Je blijft voor het dagprogramma van 9u00 tot 16u30: €30/ dag en €90 voor drie dagen voor de kinderen die overdag komen

Korting voor twee kampjes

Inbegrepen: verzekering bij Jonge Helden, materialen voor het knutselen, alles van eten (ontbijt, middagmaal en avondmaal en tussendoortjes)

Voor de kinderen die enkel overdag komen, is ook alles inbegrepen zoals hierboven beschreven, maar is er geen ontbijt en avondmaal.

https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2521.2214579533847..." width="600" height="450" frameborder="0" style=

de oude zuivelfabriek die omgetoverd is tot een loft
Kampen in Hollebeke
Kampen in Hollebeke