Ons team

Dit is ons vast team- daarnaast werken wij ook samen met vrijwilligers voor de kampjes, verhaalnamiddagen..

Virginie Vandamme

geeft kinderyoga in 'verhalen op school'

Een enthousiaste dromer noem ik mijzelf, ondertussen 47 lentes jong.
Het pad dat ik tot nu toe bewandelde, bracht me tot mijn essentie. Ik zag een stukje van de wereld, werd later nog leerkracht en ontdekte mijn grote passie.

Ik leef helemaal op bij kinderen, bij dieren, en nog liefst bij een combinatie van de twee in de natuur.
Doorheen de tijd ben ik gaan beseffen hoe essentieel het is om in contact te zijn met jezelf. Hoe belangrijk dat het wel is om authentieker, krachtiger en open voor je volle potentieel in het leven te staan.

Mijn passie ligt erin om kinderen zo vroeg mogelijk te laten kennismaken met vaardigheden die daaraan bijdragen.
Kinderyoga, activiteiten met assistentie van dieren én de kracht van verhalen lijken mij daarbij de perfecte manieren om verandering teweeg te brengen.

Mijn motto: ‘Onderschat nooit het planten van zaadjes.’
En dat kan in dit geval ongeacht het seizoen zijn effect hebben!

Ann Vandenbossche

organiseert verhaalnamiddagen, kampjes en verhalen op school.

Ik ben 32 jaar, herborist en sociaal verpleegkundige van opleiding. Naast mijn activiteiten binnen vzw Roots, trek ik rond met een verhalenbusje. Het busje wordt ook ingezet voor projecten in vzw Roots (verhalen op school, verhaalnamiddagen)

Sinds een aantal jaar organiseer ik kinderactiviteiten. Ik houd van de dynamiek die kinderen teweeg brengen. Na een tijdje knutsel- en verhalenactiviteiten georganiseerd te hebben, merkte ik dat mijn hart vooral bij verhalen lag. Daarom ben ik in vzw Roots verantwoordelijk voor de verhalenkampjes en namiddagen voor kinderen.

Ik heb een ongelofelijke verbeeldingskracht, die ik graag inzet om samen met de kinderen een leuke namiddag te creëren! Elke maandag vind je mij op een schooltje om verhalen te vertellen.

Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de kampjes (inschrijvingen, inhoudelijke uitwerking, contacten). In samenwerking met andere freelancers en vrijwilligers geef ik de kampjes.

Linde Vandaele

freelancer kinderacitiviteiten

Hallo, Mijn naam is Linde Vandaele, ik ben leerkracht in het tweede leerjaar in Brugge. Ik ben opgegroeid op een kleinschalig landbouwbedrijf, waar we altijd meehielpen tussen de dieren en op het veld. Vandaar dat gezonde voeding, kinderen en de natuur mij erg aanspreken. Ik heb heel veel zin om samen met de kids de vakantie gezond en fit in te zetten. In de zomer organiseer ik twee verwendagen voor kinderen. Vele groetjes & tot zo !

Wouter Vandenbossche

is onze secretaris en verantwoordelijk voor de financiële zaken.

Ann
Linde
Ons team