Ons team

In opbouw.

Leen (linkse foto), workshops kruidenverwerking : ik ben een vrouw gefascineerd door zowat alles wat met natuur te maken heeft. Van bossige jog-routes tot het zelf maken van mijn natuurlijke cosmetica.

Na een steeds groeiende interesse in de geneeskrachtige werking van kruiden en het volgen van heel wat praktische workshops rond kruiden (oa de eetbare planten-reeks bij Lieve Galle) en aromatherapie besloot ik de cursus herborist / kruidenverwerker te volgen bij Syntra in Ukkel, die ik inmiddels met succes beëindigde.

Hiernaast volgde ik ook de jaaropleiding aromatherapie bij Netelvuur. Deze zomer sloot ik deze cursus af met een soort stage bij Michel Vanhove, een aromatherapeut en ware bron van informatie, gevestigd in de Cevennes in Frankrijk.

Nu deel ik graag mijn opgedane kennis en plezier met anderen!

Jolien:

(tweede foto)

Ik ben Jolien Carlier, 26 jaar en een bezige bij.

Ik ben het hoofd van Jolie Couleur, een mobiel kapsalon voor kinderen. Met mijn caravan sta ik op evenementen, waar ik kinderen een leuke namiddag bezorg door ze een gek kapsel te geven. Ik doe ook grime.

Daarnaast houd ik me graag bezig met de natuur.

Als herborist werk ik graag samen met vzw Roots om kinderen een geweldig natuurlijke knutselnamiddag te bezorgen!

Deze organiseren we maandelijks. Tot de volgende activiteit?

Ann:

(derde foto- die al vijf jaar geleden is getrokken- zoektocht naar nieuwe foto;))

Ik ben 29 jaar, herborist en sociaal verpleegkundige van opleiding. Naast mijn activiteiten binnen vzw Roots ben ik aan de slag als freelancer bij verschillende organisaties

Sinds een aantal jaar organiseer ik kinderactiviteiten. Ik houd van de dynamiek die kinderen teweeg brengen. Na een tijdje knutsel- en verhalenactiviteiten georganiseerd te hebben, merkte ik dat mijn hart vooral bij verhalen lag. Daarom ben ik in vzw Roots verantwoordelijk voor de verhalenkampjes en namiddagen voor kinderen.

Ik heb een ongelofelijke verbeeldingskracht, die ik graag inzet om samen met de kinderen een leuke namiddag te creëren! Elke maandag vind je mij op een schooltje om verhalen te vertellen.

Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de kampjes (inschrijvingen, inhoudelijke uitwerking, contacten). In samenwerking met andere freelancers en vrijwilligers geef ik de kampjes.

Linde:

(foto volgt)

Hallo, Mijn naam is Linde Vandaele, ik ben leerkracht in het tweede leerjaar in Brugge. Ik ben opgegroeid op een kleinschalig landbouwbedrijf, waar we altijd meehielpen tussen de dieren en op het veld. Vandaar dat gezonde voeding, kinderen en de natuur mij erg aanspreken. Ik heb heel veel zin om samen met de kids de vakantie gezond en fit in te zetten. In de zomer organiseer ik twee verwendagen voor kinderen. Vele groetjes & tot zo !

Marleen:

info volgt

Dit is Leen
Jolien
Ann
Linde