Terra- De prinses en de waterdruppel

TERRA

Terra staat symbool voor de aarde.
Haar/zijn kracht zit in de tevredenheid die hij/zij ervaart bij alles wat de natuur biedt.

Het verhaal van Terra: 'de prinses en de waterdruppel'
Een herkenbaar, eenvoudig sprookje. Het gaat over een niet-alledaagse prinses die de natuur wil bezitten. Het begint onschuldig, maar het wordt steeds gekker...Dan verschijnt Terra op het toneel.

Wat?

> één verhaal, met korte inleiding, van ongeveer dertig minuten
> (mobiele) verwerking: spel + kruidendrankjes maken + relaxatie

Locatie?

- Voor één verhaal: Bij voorkeur zorgt de aanvrager voor een locatie volledig buiten, waar we de bus veilig kan parkeren en we het verhaal kunnen vertellen. Tip: het kan ook aan speelpleinen of ergens bij een parking aan de rand van het bos. Bel/mail voor meer info.

- Voor het langere programma - 3 uur- met de knutsels, is 's winters een (gedeeltelijke) binnenlocatie nodig. Heb je geen locatie? Schrijf ons dan even, wie weet vinden we iets. In Zedelgem zijn er bv. mogelijkheden die we kunnen aanbieden!

- Of zonder bus, binnen bij jou? Dat kan ook! Zolang we in de buurt kunnen parkeren om de materialen uit te laden. De prijs blijft hetzelfde.

Prijs:

*eenmalig
gedurende maximum 30 minuten, alles inbegrepen in een straal van 15 km rond Brugge (kosten auto, materialen, begeleiding ..)
€50 / €70 Naar eigen vermogen. Tweede prijs zorgt dat we goedkopere alternatieven kunnen blijven aanbieden.

* Feest
Gedurende drie uur, alles inbegrepen in een straal van 15 km rond Brugge.

€180 / €240 Naar eigen vermogen,. Tweede prijs zorg dat we de goedkopere alternatieven kunnen blijven aanbieden.

Interesse? Stuur een mail naar vzwroots@gmail.com met onderwerp: 'Terra- de prinses en de waterdruppel'

In de mail geef je aan hoeveel kinderen er zullen komen en op welke datum je dit feest of verhaal wil laten doorgaan. Wij bevestigen of dit lukt.

*: de vzw wil dolgraag dat IEDEREEN kan deelnemen. Ook wij hebben verschillende kosten die oplopen: gaande van de administratie bij de vzw, de verzekeringen, het papierwerk, het onderhoud van het busje ...
De droom blijft dat we minder afhankelijk worden van het geldsysteem. Heb jij ideeën? Laat het ons weten! Misschien kan jij ons ook betalen op een andere manier. Voor creatieve ideeën staan we altijd open.

De prinses en de waterdruppel  -  kruidendrankjes maken